ru

Нова програма фінансування аграріїв від Техноторг та Банк Кредит Дніпро

Банк Кредит Дніпро і найбільша українська Група компаній з реалізації агротехніки "Техноторг" запускають партнерську програму кредитування сільгоспвиробників. У рамках цієї програми аграрії зможуть отримати вигідне фінансування на купівлю вітчизняної або імпортної техніки зі ставкою від 5,6% річних, можливістю сезонної відстрочки до 10 місяців і строком до 60 місяців.

Клієнтами Групи компаній «Техноторг» є понад 20 000 суб'єктів господарювання по всій Україні. За оцінками Групи, її частка становить близько 35% у цьому сегменті ринку.

 «Майже 20-річний досвід роботи на ринку дозволяє нам максимально розуміти потреби клієнтів і надавати їм широкий вибір техніки відповідно до індивідуальних можливостей кожного покупця. Ми працюємо з понад 70 постачальниками як української, так і імпортної техніки, – зазначає виконавчий директор Групи компаній «Техноторг» Юрій Калюжний. "При розробці партнерських програм із Банком Кредит Дніпро ми в повній мірі врахували побажання наших клієнтів і створили дійсно вигідний продукт, який дасть змогу аграріям якісно й доступно оновити власний парк техніки", - зазначає Юрій Люлюжний.

 Банкіри зазначають, що потенціал українських сільськогосподарських земель більший, ніж використовується зараз, і підвищення врожайності безпосередньо залежить від якості техніки.

 «Якщо обробка українських угідь здійснюватиметься, наприклад, як у Європі, яка не має такої якості земель, то потенційно наша країна зможе не просто бути серед лідерів з експорту агропродукції. За обсягами експорту деяких сільськогосподарських культур Україна змагатиметься сама з собою, - сказав Андрій Мойсеєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. "І ми впевнені, що це стане можливим, коли всі учасники процесу консолідуються навколо цієї ідеї. Йдеться і про реформу ринку землі, і про держпрограми підтримки фермерських господарств, і про безпосередньо банківське кредитування. Наприклад, наш банк постійно шукає можливості, щоб зробити агрофінансування максимально доступним, і подібні партнерські проекти - одне з таких ефективних рішень. З початку поточного року ми почали реалізацію понад десятка партнерських програм кредитування на купівлю агротехніки. І для нас важливо, що серед наших партнерів є Група компаній "Техноторг" - одна з найбільших і найавторитетніших у країні.

.