ru

Клієнти "Техноторг" побували на 3 заводах групи КУН

З 22 по 25 травня група клієнтів компанії "Техноторг" побувала з візитом у Франції. У програму візиту входило відвідування трьох заводів групи KUHN.

Спочатку аграрії відвідали місцеву ферму та завод КУН Одюро в місті Копешаньєр. Це підприємство спеціалізується на виробництві техніки для тваринництва - кормосмесителей, кормороздатчиків, викидачів соломи тощо. Якщо на заводі можна було побачити всі етапи виробництва та контролю якості, то на фермі - безпосередньо ознайомитися з роботою агрегатів та їхніми перевагами.

Завод КУН Бланшар ознайомив українську делегацію з виробництвом причіпних обприскувачів лінійки КУН. Самі обприскувачі гості змогли побачити під час презентації на майданчику для випробування.

Самі обприскувачі гості змогли побачити під час презентації.

Третім підприємством, з яким ознайомилися клієнти "Техноторг", став завод КУН-Хуард, що виробляє сівалки та ґрунтообробну техніку. Крім екскурсії на виробництво програма візиту включала в себе презентацію готової продукції: плугів, культиваторів для мінімального обробітку ґрунту і сівалок точного висіву.

Крім екскурсії на виробництво програма візиту включала в себе презентацію готової продукції.

Крім ділової програми, поїздка подарувала аграріям багато позитивних моментів - екскурсію Парижем і річкову прогулянку найбільш мальовничими його куточками.

Компанія "Техноторг" дякує партнерам з КУН та КУН-Україна за цю чудову поїздку!

 

kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-1
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-2
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-3
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-4
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-5
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-6
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-7
kliienti-tekhnotorg-pobuvali-na-3-zavodakh-grupi-kun-66-8