ru

Група компаній "Техноторг" представить на "АГРО-2017" техніку 6-ти брендів

Міжнародна виставка «АГРО-2017», що цьогоріч відбудеться з 7 до 10 червня в Києві, є однією з найбільших та найефективніших агровиставок в Україні. Тому експозиція групи компаній «Техноторг» у рамках цього заходу традиційно буде великою та багатогранною.

Підприємства, що входять до групи: «Техноторг», «Європейська аграрна компанія» та «Торговий дім МТЗ-Білорус-Україна» презентуватимуть новинки та добре відомі флагмани різноманітних брендів.

.

Експозиція «ЄАК» представить нові моделі комбайнів і тракторів бренду New Holland, а також презентує аграріям можливості точного землеробства PLM.

.

«Техноторг» представить 9 одиниць техніки відомого французького виробника KUHN–від ґрунтообробітку до кормозаготівлі, 2 італійських агрегати Moro Aratri та новинку– телескопічний навантажувач Dieci. Крім того, компанія презентує відносно новий напрямок діяльності - продаж насіння, засобів захисту рослин і добрив.

А «Торговий дім МТЗ-Білорус-Україна» покаже техніку для справжніх патріотів: трактор МТЗ і комбайн КЗС, зібрані на складальній лінії в Україні.

«АГРО-2017» - це завжди свято, місце зустрічей і ділового спілкування. Чекаємо вас на нашому стенді перед павільйоном № 1. Буде цікаво!

gruppa-kompanii-tekhnotorg-predstavit-na-agro-2017-tekhniku-6-ti-brendov-63-3
gruppa-kompanii-tekhnotorg-predstavit-na-agro-2017-tekhniku-6-ti-brendov-63-4
gruppa-kompanii-tekhnotorg-predstavit-na-agro-2017-tekhniku-6-ti-brendov-63-1
gruppa-kompanii-tekhnotorg-predstavit-na-agro-2017-tekhniku-6-ti-brendov-63-2