ru

Купуй українське! Трактори та комбайни української збірки

Купувати продукцію вітчизняного виробництва - це не лише патріотично, а й вигідно та зручно. Це твердження вже понад 9 років доводить група компаній «Техноторг». За роки існування складальної лінії ТОВ "Техноторг Дон" було зібрано, введено в експлуатацію та реалізовано в Україні понад 12 000 тракторів марки "Беларус" моделей МТЗ 1221, 892, 920, 80.2, 320, 2022, 3022 та інших. А підрозділ Торговий дім «МТЗ-Беларус-Україна» випустив на українські поля понад 1000 сертифікованих комбайнів КЗС 1218.

Чому саме українське?

Переваги існування на території України власних складальних ліній популярних моделей відомих білоруських брендів очевидні для всіх: і для виробника, і для кінцевого споживача, і для країни в цілому.
Українське виробництво забезпечує роботу для населення, сплату податків і розвиток території. Водночас споживач - український фермер отримує більш доступний за ціною продукт, який нічим не поступається за якістю та технічними характеристиками.

У чому перевага вітчизняної збірки тракторів?

Двійна перевірка якості
Двигун і трансмісія проходять подвійну перевірку якості: у відділі контролю якості "Мінського тракторного заводу" перевіряють якість їхньої збірки, а пізніше, в Україні, відбувається монтаж цих деталей і повторна перевірка якості, повноти комплектації та налаштувань.
Адаптовані до наших умов:
Трактори вітчизняної збірки адаптовані для роботи в українському кліматі: <радіатор більшої площі теплообміну дозволяє використовувати трактор в умовах підвищених температур; радіатор більшої площі теплообміну дозволяє використовувати трактор в умовах підвищених температур; радіатор більшої площі теплообміну дозволяє використовувати трактор в умовах підвищених температур; радіатор більшої площі теплообміну; металеві паливні баки вирізняються своєю надійністю і ремонтопридатністю;
• в якості опції на етапі складання, в заводських умовах, можна встановити кондиціонер.
Мовою статистики:
Клієнти групи компаній "Техноторг" підтвердили вигідність і зручність придбання тракторів української збірки своїм вибором. <Останніми роками спостерігається тенденція до збільшення продажів вітчизняних моделей - на один трактор білоруського виробництва припадає три трактори місцевої збірки.
І це ще не все. Головний аргумент для вибору саме української версії МТЗ - у 5 разів менше відмов від клієнтів. А це тому, що "Техноторг" не випускає трактор з виробництва, поки не буде на 100% впевнений у його якості.


Комбайни КЗС української збірки - зниження вартості без втрати якості

.

Купуючи комбайни КЗС вітчизняної збірки фермер отримує всі переваги придбання техніки від заводу-виробника за більш привабливою ціною:
• заводську якість деталей і вузлів;
• відсутність посередників;
• діагностику та налаштування безпосередньо в Україні;
• обкатку та перевірку всіх механізмів на обкатному майданчику;
• економію часу та витрат на транспортування техніки.