ru

"Техноторг" взяв участь у виставці "Зернові технології"

З 15 по 17 лютого у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" завершилася перша аграрна виставка цього року - Міжнародний аграрний форум "Зернові технології 2017". Масштаби заходу приємно вразили: її учасниками стали понад 500 компаній: представники галузі рослинництва, тваринництва та сільськогосподарського машинобудування.
Компанія «Техноторг» уперше стала учасником цієї агровиставки – і одразу ж вирішила потішити клієнтів новинками та цікавими рішеннями для господарств. Експозиція «Техноторгу» представила аграріям 6 агрегатів виробництва французького бренду KUHN: причіпний обприскувач LEXIS, сівалку точного висіву PLANTER TRS, зернову сівалку PREMIA 9000 TRC, дисковий лущильник OPTIMER,; дві косарки серії FC та трактор-улюбленець українських аграріїв New Holland T7.315. Крім того, компанія презентувала відносно нові напрямки своєї діяльності: власну лінійку засобів захисту рослин, продаж насіння і добрив, та агрегати для точного землеробства.
За три дні виставку відвідало майже 19000 гостей, тож робота на стенді «Техноторгу» була дуже плідною: це і переговори з партнерами, і спілкування зі споживачами. Аграрії активно цікавилися технікою та новими рішеннями з організації точного землеробства, адже зменшення витрат на виробництво було і залишається найбільш актуальним питанням.
Загалом виставка справила гарне враження і зарядила всіх: і експонентів, і клієнтів гарним настроєм перед початком польових робіт.

tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-1
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-2
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-3
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-4
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-5
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-6
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-7
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-8
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-9
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-10
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-11
tekhnotorg-vziav-uchast-u-vistavtsi-zernovi-tekhnologiyi-44-12