ru

Новий самохідний обприскувач KUHN - FIGHTER 3000

Новий самохідний опприскувач KUHN - FIGHTER 3000 з'явився в Україні на початку 2021 року. І на сьогодні здобув прихильність вітчизняних аграріїв. 

Чим привабливий KUHN FIGHTER 3000 для аграріїв?"

Завдяки компактності конструкції, маневреності та системі MULTISPRAY цей опприскувач задовольнить аграріїв універсальністю розпилення на різних культурах.

FIGHTER 3000 є самохідним обприскувачем з нержавіючої ємністю 3000 літрів, оснащений електродвигуном Cummins потужністю 195 к.с. і «розумним". с. і «розумною» гідростатичною трансмісією 4×4, що дає змогу долати будь-яку перешкоду;

.

Крім того, він обладнаний штангами обприскувача завдовжки 27, 30 або 32 метри, світлодіодними фарами BlueBeam, що гарантують безпеку і зручність експлуатації в нічний час, і багатоступеневим відцентровим насосом для обприскування з 5 роторами, які забезпечують постійний потік під час обприскування.

Нова система швидкої фіксації шлангів із нержавіючої сталі (Easyfit) самохідного обприскувача FIGHTER 3000 дає змогу швидко і без болтів встановлювати штанги, застосовуючи модуляризацію на додаток до використання добре зарекомендувала себе система вирівнювання штанг KUHN Equilibra, яка забезпечує рівномірне внесення.

Особливості конструкції

Тривкий бак із нержавіючої сталі на 3000 л забезпечує потреби в дбайливому перемішуванні робочої суміші завдяки чотирьом гідравлічним змішувачам типу VENTURI. 

Матеріал баку сприяє довговічному надійному використанню обприскувача, а також легкість в очищенні баку від хімічних домішок, завдяки баку з водою для промивання на 300 л.

Могутній насос, виготовлений із поліпропілену і розташований спереду, витримує агресивні препарати і наповнює повний бак за 4 хвилини. Його продуктивність становить 700 л/хв.

Трансмісія гідростатична 4×4, з електронним контролем індивідуального зчеплення в кожному колесі, що дає змогу уникнути зносу на дорогах і допомагає в стабілізації машини. Система запобігає випадковому повороту коліс під час руху нерівною поверхнею та посилює зчеплення з ґрунтом. KUHN FIGHTER 3000 здатний витримувати підйоми вгору до 34° та боковий нахил до 30°.

На обприскувачі встановлено нову компактну та просту в обслуговуванні схему розпилення. Вона забезпечує стабільну та надійну роботу обприскування. Лінійний самоочисний фільтр відповідає за фільтрацію розчину, прибираючи всі тверді частини з розчину, запобігаючи руйнуванню клапанів і забиванню розпилювачів.

Багаторівневий насос продуктивністю 400 л/хв з 5 роторами забезпечує систему необхідним тиском до 8 бар. Датчик тиску визначає коли в системі немає розчину.

.

Традиційно на опприскувачах KUHN встановлено надійну та перевірену часом підвіску штанги Equilibra з гідроакумуляторами для запобігання боковим коливанням крил штанги розмахом 30 м.

Обприскувач FIGHTER 3000 більш універсальний під потреби культури. Оснащений механічним регулюванням ширини колії в діапазоні 2,0 - 3,2 м. Завдяки кліренсу в 1,6 м задовольняє потреби клієнтів на різних етапах розвитку рослин.

novii-samokhidnii-obpriskuvach-kuhn-fighter-3000-272-1
novii-samokhidnii-obpriskuvach-kuhn-fighter-3000-272-2
novii-samokhidnii-obpriskuvach-kuhn-fighter-3000-272-3
novii-samokhidnii-obpriskuvach-kuhn-fighter-3000-272-4