ru

KUHN LEXIS: ПРОСТОТА І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Причіпний обприскувач KUHN Lexis – машина, що завоювала прихильність українських фермерів. Адже завдяки своїй простій і досконалій конструкції та широкому переліку опцій, він здатен виконувати якісне обприскування в потрібний момент.

Асортимент можливостей Lexis

Причіпний обприскувач від KUHN має бак від 2400 до 3000 літрів, алюмінієву штангу від 18 до 28 метрів та запатентовану систему стабілізації штанги Equilibra.

Його компактні розміри надають йому маневреності, а основний бак має низький центр ваги, що також є плюсом для стабільної роботи.

.

Довговічна алюмінієва штанга легша за металеву та має природну стійкість до корозії.

Легка конструкція ефективно утримує стабільність навіть на нерівних і мокрих ґрунтах.

Насос виливу має підвищену продуктивність у 280 л/хв. Він забезпечує стабільні норми виливу по всій довжині штанги.

Оснастити LEXIS можна десятками додаткових опцій: від електронної стабілізації штанги до пристроїв керування агрегатом у салоні трактора. Так, наприклад, можна оснастити обприскувач датчиками висоти штанги та швидкості руху трактора. Це дає змогу автоматично регулювати штангу за висотою та рівномірно розподіляти рідину.

Кому підходить Lexis?

Причіпні обприскувачі Lexis від Kuhn найчастіше обирають багатопрофільні та зернові рослинницькі господарства, що впроваджують точне землеробство, шукають компроміс між продуктивністю та простотою експлуатації, а також мають невеликий обслуговувальний штат.

Головними "фішками" обприскувача Lexis є:
• простота експлуатації з мінімальними вимогами до навичок оператора;
• інтуїтивно зрозумілі органи управління;
• компактність і маневреність;
• відмінна стабілізація штанги та рівномірне обприскування;
• підтримка стандартів ISOBUS і широкий вибір підтримуваних інтелектуальних технологій для точного землеробства.

.

У господарстві «Авангард» Іллінецького району Вінницької області Lexis 3000 відпрацював уже 5 сезонів. Тут обробляють 900 га різноманітних культур: соняшник, кукурудзу, озиму пшеницю, ячмінь і ріпак.
Критерії добору обприскувача в господарстві були доволі прості - потрібен був надійний агрегат, що вироблятиме якісне обприскування.
«У нас на той момент було три варіанти обприскувачів за вибором. Але зупинилися саме на KUHN. Чому? Тому що ми вже мали сівалки цього бренду в господарстві та були ними дуже задоволені» - каже керівник господарства Ігор Васильович Баландюк. І додає, що після того, як придбали додатково інжекторні форсунки LECHLER, вилив на обприскувачі просто ідеальний, і питань до роботи немає жодних. Стабілізація штанги, копіювання поля - все це на найвищому рівні. Обприскувач працює з невеликим трактором 105 сил, якого вистачає з головою, бо агрегат сам по собі легкий і маневрений. Отже, підсумовуючи розмову з Ігорем Васильовичем, головні переваги LEXIS на його думку – саме простота і надійність. У СТОВ "Авангард" ця машина справляється з усіма поставленими завданнями з року в рік.

Запитуйте обприскувач KUHN LEXIS на сезон 2023 у найближчому регіоні в мережі ТЕХНОТОРГ.
Діють партнерські фінансові програми з провідними банківськими та лізинговими компаніями України.
Гарантійне та післягарантійне обслуговування здійснюється професійними сервісними інженерами, що мають відповідну кваліфікацію.
067 515 67 75

.