ru

Підсумки 2021 року від нашого партнера LOZOVA MACHINERY

LOZOVA MACHINERY безперервно займається новими розробками та оновленнями.

.

Прикладно, у 2021 році лінійка ротаційних борін DINAR розширилася більш легкими моделями. Ба більше, в асортименті найлегші на ринку ротаційні борони з шириною захвату 6-12 метрів.

.

Серію техніки для органічного землеробства представили зубопружинні борони LIRA XS шириною захвату 6 і 9 м. Також з'явилися модифіковані борони LIRA M із шириною захвату 21 та 24 м.

Також з'явилися модифіковані борони LIRA M із шириною захвату 21 та 24 м.

Вже доступні до продажу нові знаряддя для стерньового обробітку ґрунту: рубаючий ротаційний подрібнювач DUCAT RST та борона вертикального обробітку DUCAT UVT. Лінійки включають агрегати з шириною захвату від 5 до 12 м.

DUCAT RST - найкраще знаряддя для подрібнення та розщеплення пожнивних решток, провокації сходів падалиці. А DUCAT UVT гарантує максимальне мульчування пожнивних решток і мінімальну схильність ґрунту до утворення ущільнених шарів.

Також компанія заходить у нішу виробництва плугів. І вже готується до серійного випуску оборотних плугів IMPERIAL з максимальною кількістю пар корпусів 7+1.

Так само компанія заходить у нішу виробництва плугів.

Значно розширюються лінійки зубових борін: лінійку легких зубопружинних борін LIRA XS доповнять моделі з шириною захвату 12, 15, 18, 21, 24 м. А серія середніх зубопружинних борін LIRA M укомплектується ще й варіантами з шириною захвату 12, 15, 18 м.

Серію легких зубових борін LIRA XS доповнять моделі з шириною захвату 12, 15, 18 м.

Також цьогоріч на ДНІ ПОЛЯ компанія презентувала інжекційний підгодівельник SOVEREIGN із шириною захвату 12 м, 15 м, 18 м і максимально 21 м.