ru

Встигніть замовити бестселер весни - шлейф-борону ЛАРІ

Шлейфові борони ЛАРІ виробництва LOZOVA MACHINERY стабільно утримують лідерські позиції серед весняних агрегатів. Агрегати ЛАРІ затребувані як у великих агрохолдингах, так і в невеликих фермерських господарствах.

Наші клієнти відзначають, що шлейф-борона якісно без застосування гербіцидів знищує бур'яни, одночасно закриваючи вологу. Оскільки знаряддя практично не чутливе до вологого ґрунту, ЛАРІ може виїхати в поле за будь-якої погоди, за рахунок чого його також ефективно застосовують і для осіннього ґрунтообробітку.

Машину оснащено найміцнішими, найнадійнішими та найстійкішими до зношування зубами. Це підтвердило незалежне анонімне дослідження Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорілого. Зуби ЛАРІ мають найбільший ресурс на зношування завдяки комбінації своєї геометричної форми та ідеально підібраної твердості. Саме зуби, як основні робочі елементи зубової борони, визначають надійність і ресурсопридатність ґрунтообробної техніки. Унікальна конструкція зуба також унеможливлює налипання та забивання агрегату.

Завдячуючи гнучкому з'єднанню секцій ЛАРІ ідеально копіює поверхню поля та рівномірно розподіляє пожнивні рештки, легко вправляючись із будь-якою кількістю органічної маси. Борона дієва на посівах зернових і технічних культур, для боротьби зі сходами зимуючих бур'янів в осінній період, а також під час руйнування кірки на посівах озимих культур ранньою весною.