ru

LOZOVA MACHINERY розширює лінійку техніки для перевезення вантажу

KELT XXL - новий тракторний напівпричіп-перевантажувач LOZOVA MACHINERY для перевезення сільськогосподарських вантажів. Використовується для перевезень усіма дорогами з твердим покриттям: шосе, полями та пересіченою місцевістю, легко справляється з ґрунтовими ділянками. Також агрегат може перевантажувати зерно, розкидати добрива та багато іншого.

Відмітні особливості нового трейлера:

1. Розвантаження причепа проводиться за допомогою замкнутої конвеєрної стрічки.

2. тривісні шасі, які забезпечують низький питомий тиск на ґрунт.

KELT XXL - єдиний у своєму класі агрегат із повною відповідністю Правил дорожнього руху України та країн ЄС щодо габаритів і навантаження на вісь.

*Вантажопідйомність дорогами загального користування обмежується допустимим осьовим навантаженням згідно із законодавством країни користувача.

При встановленні додаткового обладнання KELT XXL може перевантажувати зерно, розкидати добрива, і багато іншого.

Для зручності водія, залежно від обраної комплектації, KELT XXL може оснащуватися додатковими корисними опціями - тент із дистанційним керуванням, камери огляду кузова та шнека, додаткове внутрішнє та зовнішнє освітлення, вагова система з датчиками GPRS та багато іншого.Тому, залежно від ваших побажань та потреб, ви можете підібрати для себе підхожий варіант комплектації: CLASSIC, PRESTIGE або PREMIUM

.