ru

FRANC і GULDEN - найкращі глибокорозпушувачі для вашого бізнесу

Для основного обробітку ґрунту та глибокого розпушування наш партнер - LOZOVA MACHINERY пропонує використовувати глибокорозпушувачі (FRANC та GULDEN), які обробляють ґрунт на великій глибині без обороту пласта, залишаючи на поверхні до 60% рослинних залишків (що розв'язує проблему ерозії ґрунту і зберігає його органічний склад).

.

Глибокорозпушувач ФРАНК обробляє ґрунт на великій глибині, без обертання пласта, залишаючи на поверхні від 30 до 60% рослинних решток, що вирішує проблему ерозії ґрунту, зберігаючи органічний склад ґрунту, а отже, гарантуючи його довготривалу родючість.

Довготривалість агротехнічного ефекту - — 3-4 роки, а кількість активних коренів у зоні розпушування збільшується вдвічі.

.

Глибокорозпушувач ФРАНК - один із найефективніших засобів для поліпшення водно-повітряних режимів ґрунту, здатний створити якісну мульчу з пожнивних решток. Він призначений для руйнування ущільнення шарів, що утворюються після використання знарядь горизонтального обробітку ґрунту, таких, як плуги, дискові та лапові знаряддя.

ГУЛЬДЕН - глибокорозпушувач для суцільного дворівневого обробітку ґрунту за безполицевою технологією замість зяблевої та весняної оранки, глибокого розпушування ґрунту на схилах і парових полях, для післязбирального розпушування й передпосівного обробітку стерньових і мульчувальних агрофонів, ґрунтів, що запливли, а також для обробітку перелогових земель і кормових угідь.

Використання глибокорозпушувача ГУЛЬДЕН - це розумна альтернатива традиційній технології підготовки ґрунту, яка за один прохід готує ґрунт для сівби.