ru

LOZOVA MACHINERY презентує новий напрямок

LOZOVA MACHINERY презентує новий напрямок - агрегати інжекційного внесення рідких добрив SOVEREIGN.

Мета LOZOVA MACHINERY - підвищити рентабельність аграріїв за допомогою високоефективної техніки. Тому бренд виходить у новий для себе сегмент ринку і випускає топовий агрегат для оптимізації живлення рослин.

Суть роботи SOVEREIGN полягає в інжекційному внесенні добрив - внесення рідких добрив у ґрунт безпосередньо в прикореневу зону рослин на глибину 5-6 см.

.

21 August 05, 2021.jpg

Лінійка SOVEREIGN включає машини з шириною захвату 12 м, 15 м, 18 м і максимально 21 м! LOZOVA MACHINERY - єдина компанія, яка розробила агрегат із такою шириною захвату. При цьому в транспортному положенні він вписується в габарити всього 3х4 метри!

Спеціальні ін'єкційні колеса виготовлені з нержавіючої сталі й оснащуються 12 аплікаторами. Твердий сплав нержавіючої сталі та спеціальне загартування сприяють мінімальному зносу голок для ін'єкції."    

.

соверен3.jpg

Потужна рама забезпечує надійне заглиблення голок на різних типах ґрунтів і з різними технологіями обробки ґрунту. Впорскування суміші відбувається під час занурення спиці через бічний отвір під тиском.  

.

184 August 05, 2021.jpg

Колеса повторюють рельєф поля, що забезпечує рівномірний розподіл добрив на необхідну глибину по всій площі. Відзначу ще одну перевагу - SOVEREIGN дає змогу диференційовано вносити добрива з автоматичним вимкненням ліній у разі перекриттів, - розповідає про інноваційну конструкцію головний конструктор Олексій Гриненко.

175 August 05, 2021.jpg

Основні технічні характеристики:

• обсяг бака – 10 м3;

• відстань між робочими органами – 250 мм;

• норма внесення робочого розчину – до 1000 л/га.

У результаті використання агрегату SOVEREIGN у рослин краще розвивається коренева система. Внесення добрив на глибину кореневого шару сприяє зміцненню і розвитку кореневої системи не на поверхні, а в нижчих шарах ґрунту. Хороші корені забезпечують найкращу посухостійкість і харчування рослини.

соверен-малюнок в новину.jpg

Важливою перевагою агрегату також є рівномірність і дотримання норм внесення. Даний спосіб підживлення дає змогу усунути вплив вітру на точність внесення. Рослинні залишки не заважають добриву проникати в ґрунт і не забирають на себе частину азоту.

18 August 05, 2021.jpg

Високий рівень рентабельності агрегату SOVEREIGN забезпечується шляхом зменшення загальної кількості проходів і відсутності втрат на випаровування. Також підвищується ефективність внесених добрив унаслідок їхньої більш пролонгованої дії. У результаті виходить значна економія на добривах порівняно з поверхневим внесенням.

Переваги інжекційного внесення добрив за допомогою агрегату SOVEREIGN.

1. При використанні SOVEREIGN рідкі добрива легко досягають коренів, підсилюють ріст кореневої системи.

.

2. За допомогою SOVEREIGN можна використовувати різні види добрив і активних речовин.

3. Використовуючи SOVEREIGN, ви рятуєтеся від авралів у строки внесення добрив, в агрегатів інжекційного підживлення збільшений період для внесення добрива.

4. Порівняно з традиційними обприскувачами та підживлювачами, SOVEREIGN дає кращі результати засвоєння добрив у посуху.

5. Значно менші втрати діючої речовини порівняно з поверхневим внесенням, що дозволяє скоротити норму добрива.

6. Можливість внесення точної кількості добрив за високих доз.

Возможливість внесення точної кількості добрив.

7. Зниження виробничих витрат на зберігання, доставку на поле, заправку.

8. Пролонгована дія внаслідок утворення капсули, яка поступово віддає поживні речовини.