ru

ГЛИБОКОРОЗПУШУВАЧІ LOZOVA MACHINERY: ТЕХНІКА ДЛЯ ЧИЗЕЛЬНОЇ ОБРОБКИ

Сьогодні перспективним, енергоощадним і природоохоронним напрямком землеробства вважається чизелювання, тобто глибоке розпушування (мінімальна ширина розпушеної смуги за максимальної її глибини). Така технологія значно покращує водний і повітряний режим ґрунту та запобігає ерозії.

LOZOVA MACHINERY - компанія з багаторічним досвідом і знає, що в сучасних умовах господарювання аграрії потребують енергоефективних, зносостійких глибокорозпушувачів. В арсеналі виробника - глибокорозпушувачі GULDEN із шириною захвату 4 м і FRANC, робоча ширина якого 2,5 і 3 м.

Глибокорозпушувачі.

Глибокорозпушувач GULDEN застосовується для суцільного дворівневого обробітку за безвідвальною технологією і замінює зяблеве та весняне плужне розпушування. Після проходу агрегатом GULDEN збільшується пористість ґрунту в кілька разів, покращується водний режим, що створює сприятливі умови для отримання дружних сходів польових культур, особливо озимих. Підвищення вмісту елементів живлення у верхній частині оброблюваного шару сприяє доброму розвитку рослин із вторинною кореневою системою, яка розміщується у верхньому шарі (озимі та ярі колосові).

Конструкція знаряддя продумана, ергономічна й здатна витримувати великі навантаження. Рама агрегату має форму трикутника, тому навантаження на неї розподіляється рівномірно. Робочі органи являють собою два ряди лап із різною глибиною обробки. Перший ряд обробляє ґрунт на глибину до 60 см. Додатковий ряд мульчує верхній шар на глибину до 25 см. При цьому висота лап переднього і заднього ряду регулюється незалежно одна від одної. Крім цього, агрегат має здвоєні шпорові котки, які розбивають грудки, вирівнюють поверхню ґрунту та перемішують рослинні рештки у верхньому шарі. <Глибокорозпушувач FRANC руйнує ущільнені шари ґрунту на глибину до 45 см, залишаючи на поверхні до 60% рослинних залишків, завдяки чому захищає ґрунт від ерозії. Конструктивні особливості агрегату: висока міцність, зносостійкість, багатофункціональність і простота експлуатації.

Робочі органи FRANC - це потужні прямі стійки та лапи, які захищені від зносу за допомогою швидкозмінних наконечників HARD-SHELL. Завдяки бічним крилам, закріпленим на стійці, ефективно обробляється простір між стійками, а волога добре проникає в нижні шари ґрунту і там накопичується. Глибокорозпушувач також комплектується здвоєними шпоровими котками, тягу яких можна відрегулювати як на рівномірне обробіток, так і посилити роботу окремо задніх або передніх котків.

Високий агротехнічний ефект глибокорозпушувача LOZOVA MACHINERY підтверджений багаторічними дослідженнями та незалежними експертизами. Фахівці відзначають зростання водопроникності ґрунту (до 75%), а також значне підвищення врожайності.

Практичний досвід роботи господарств підтверджує, що агротехнічний ефект обробки глибокорозпушувачів LOZOVA MACHINERY триває не менш як 3-4 роки і дає значний економічний ефект господарству.