ru

Борона LARI - лідер демонстраційних показів

Шлейф-борона LARI стала найпопулярнішою серед аграріїв за результатами піврічного демотуру компанії  LOZOVA MACHINERY.

На численні прохання клієнтів дилери LOZOVA MACHINERY продемонстрували весь модельний ряд техніки даної лінійки з шириною захвату 7, 12, 15, 18 і 21 метрів у восьми областях України: Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Херсонській, Житомирській, Донецькій і Луганській.

Шлейф-борони LARI - це агрегати для ранньої весняної обробки ґрунту. Вони першими виходять у поле в будь-яку погоду, долаючи в'язкий вологий ґрунт. Під час демонстраційних показів техніка вразила своїми результатами - борона рівномірно розподілила пожнивні рештки, ідеально скопіювала поверхню поля та покращила проростання і подальший розвиток культур.

Додамо незаперечний факт, який давно вже підтвердили незалежні експертизи. 16 рядів ромбовидних зубців із твердістю 55... 60HRC визнані одними з найбільш зносостійких і надійних на ринку.

Лари1.png

Дари 2.png

ЛАРІ 3.png

Техніка LOZOVA MACHINERY подолала довгий демонстраційний маршрут. Але це того варте. Тепер шлейф-борони LARI забезпечуватимуть ідеально рівні поля в багатьох фермерських господарствах і створюватимуть оптимальні умови для посіву.