ru

KELT XXL - новий тракторний напівпричіп-перевантажувач LOZOVA MACHINERY

KELT XXL - новий тракторний напівпричіп-перевантажувач LOZOVA MACHINERY для перевезення сільськогосподарських вантажів. Використовується для перевезень усіма дорогами з твердим покриттям: шосе, полями та пересіченою місцевістю, легко справляється з ґрунтовими ділянками. Також агрегат може перевантажувати зерно, розкидати добрива та багато іншого.

KELT XXL - єдиний у своєму класі агрегат із повною відповідністю Правил дорожнього руху України та країн ЄС за габаритами та навантаженні на вісь!

.

Факти про KELT XXL

Факт 1: Проста система розвантаження
Особливість причепа - стрічкова система розвантаження. Така система дає змогу вивантажувати напівпричіп у низьких ангарах, на нерівностях, непідготовлених майданчиках і в русі. Ширина стрічкового конвеєра, за допомогою якого здійснюється розвантаження причепа, дорівнює ширині підлоги кузова. Стрічка спирається на підлогу кузова, тертя між ними знижено за допомогою системи повітряного мастила. Барабан конвеєра обертається за допомогою гідромотора. Застосування конвеєрного розвантаження дозволяє встановлювати на напівпричіп додаткове обладнання.

Факт 2: Ефективна робота при максимальному завантаженні на дорогах загального користування.
Прикметна особливість KELT XXL - тривісні шасі. Вони надають максимальну осьову нагрузку і низький питомий тиск на ґрунт - 2,2 атм у шинах.

Факт 3: Низька витрата палива і висока прохідність
Система регулювання тиску в шинах під час руху дає змогу збільшити прохідність причепа та зменшити витрату палива, легко та швидко (водій не залишає кабіни) з'їжджати з твердого шосе на ґрунтові польові дороги або в поле.

Факт 4: Максимальна економічність
КELT XXL складається з несучого кузова, до якого прикріплено поворотну візок і елементи шасі. Окрема рама відсутня, що дає змогу зберегти високу міцність за низької ваги. Усе це істотно впливає на вагу агрегату (як підсумок - зменшує витрату палива).

Факт 5: Висока маневреність агрегату
Конструкція шасі виконана особливим чином: передня поворотна візка дозволяє легко маневрувати на невеликих робочих майданчиках.

Факт 6: Максимальний об'єм кузова
Два набори додаткових бортів висотою 40 і 80 см. Можуть встановлюватися опційно. Обсяг причепа при цьому - 36 і 43 м3 відповідно.

Факт 7: Універсальне агрегатування
Спеціальна конструкція KELT XXL дає можливість агрегатувати його з трактором за допомогою петлі 50 мм або 91 мм. Можлива заміна петлі під час роботи завдяки особливій конструкції дишла. Причіп із поворотним візком з'єднані між собою стандартним сідельним пристосуванням. Таким чином причіп можна транспортувати сідельними тягачами, а поворотна візок застосовується для транспортування тракторами.

Факт 8: Продуктивний розкидач органічних добрив
Розкидач легко монтується на місце заднього борту. Плавна подача робочої рідини регулюється від гідросистеми трактора, що забезпечує продуктивність системи.

Факт 9: Шнековий перевантажувач для швидкого вивантаження напівпричепа
З шнеком причіп з масою 21т повністю розвантажується за 3 хвилини. Монтується замість заднього борту на його вузли кріплення, процес максимально простий. Перезавантаження не вимагає особливих умов - воно може проводитися в русі або на непідготовленому майданчику. При транспортуванні шнековий перевантажувач складається поперек кузова і не виходить за межі причепа!

Факт 10: Зручне використання агрегату>
Напівпричіп обладнано комфортною сходовою кліткою - перша сходинка розташована всього в 40 см від підлоги. У транспортному положенні сходи легко складаються і не заважають повороту візка. Сходи мають елементи проти ковзання. Гарний огляд всередині кузова доступний завдяки великому оглядовому вікну з прозорим пластиком, яке розташоване в передній стінці кузова.

kelt-xxl-novii-traktornii-napivprichip-perevantazhuvach-lozova-machinery-232-1
kelt-xxl-novii-traktornii-napivprichip-perevantazhuvach-lozova-machinery-232-2
kelt-xxl-novii-traktornii-napivprichip-perevantazhuvach-lozova-machinery-232-3
kelt-xxl-novii-traktornii-napivprichip-perevantazhuvach-lozova-machinery-232-4