ru

Новинки LOZOVA MACHINERY на AGRO-2021

LOZOVA MACHINERY продемонстрували новітні технічні рішення в найбільшій агроподії України - виставці AGRO-2021.

Традиційно техніка LOZOVA MACHINERY привернула особливу увагу відвідувачів виставки та фахівців аграрної галузі. Експозиція бренду включала в себе номенклатуру машин затребувану для польових робіт сезону літо-осінь.

Крім оновлень і поліпшень найпопулярніших знарядь, що користуються великим попитом у аграріїв, трендом також стали різноманітні модифікації та переоснащення всієї лінійки техніки додатковими модулями.

.

Коментуючи підсумки роботи компанії, Президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд зазначив: – «Рік був для нас успішним і продуктивним, ми досягли відмінних фінансових результатів і збільшили продажі техніки. Незважаючи на складнощі, пов'язані з епідемією Covid-19, ми продовжували створювати новинки для наших клієнтів. Постійний розвиток, пошук нових інженерних рішень, оновлення виробництва - це основа нашої роботи!".

DUCAT-8 

На виставці відбулася прем'єра новинки LOZOVA MACHINERY - короткої дискової борони DUCAT із шириною захвату 8 метрів. Сьогодні агрегат став флагманом лінійки дискових борін. У DUCAT повністю впроваджено фірмовий принцип "НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ" - агрегат не має точок змащення (включаючи шарніри гідроциліндрів) і не потребує технічного обслуговування протягом усього життєвого циклу. Варто зазначити, що LOZOVA MACHINERY єдиний виробник в Україні, який випускає ґрунтообробні агрегати з такою шириною захвату, що не потребують технічного обслуговування.

DUCAT-8 відмінно себе зарекомендував, пройшовши серйозні польові випробування в українських господарствах. Знаряддя можуть бути опціонально укомплектовані міні-сівалкою для внесення мікродобрив і сівби сидератів німецької марки LEHNER (дилер - компанія HF Agro), а також можуть оснащуватися одним із п'яти варіантів змінних котків.

Пройшовши тест-дравйви, агрегат уже на повну силу працює на українських полях. Оптимальна робоча і транспортна ширина, простота регулювання глибини роботи котків, принцип "НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ", що в повній мірі реалізований у бороні, роблять цю модель бажаним придбанням серед аграріїв.

«Я так скажу, навіть просто при вигляді цієї машини одразу видно за що платиш. Зрозуміло, що потужна і працювати буде довго і безпроблемно, - каже Петро Загоруйко з Кіровоградської області. "Я бачив у сусіда результати роботи ДУКАТ, якість просто відмінна!"

Я бачив у сусіда результати роботи ДУКАТ, якість просто відмінна.

 SANTIM

Додаткове оснащення вигідно вирізняє культиватор для міжрядного обробітку SANTIM. Здатний ефективно знищувати бур'яни без гербіцидів, він також може бути укомплектований обладнанням для підживлення рідкими добривами виробництва HF Agro. Машина чудово працює по дуже вологому ґрунту без налипання, легко справляючись із міжряддями просапних культур і овочів від 30 до 75 см.

 FRANC

Вже більше п'яти років посідає провідні позиції у своєму сегменті глибокорозпушувач FRANC. Високий агротехнічний ефект знаряддя підтверджують представники численних агропідприємств і ВНЗ (які проводили спеціальні багаторічні дослідження). Вони відзначають водопроникність ґрунту, збільшену на 75%, а також відмінні дихаючі властивості і значне підвищення врожайності ґрунту. На експозиції відвідувачі побачили FRANC-3 з системою внесення гранульованих добрив так само виробництва HF Agro.

ЛІРА XL

Однозначно високий стандарт обробки ґрунту демонструють важкі зубопружинні борони ЛІРА XL. Завдяки своїй мультифункціональності, невибагливості та простоті в експлуатації, машини стали класикою ЛІРА XL для боронування. Понад п'ять операцій за один прохід, особлива конструкція робочих секцій, що дає змогу працювати навіть на нерівних полях і ухилах, зносостійкі зуби, уніфікована рама, за рахунок якої агрегат можна переобладнати в шлейф-борону ЛАРИ (в результаті чого аграрії економлять кошти, отримуючи дві гармати за ціною практично однієї) - лише кілька унікальних переваг агрегату.

Презентовані на виставці агрегати відрізняє вивірена конструкція і перевірка практикою на українських полях. Але і не тільки на українських, щороку компанія збільшує свою присутність на експортних ринках у країнах ЄС і Канади, отримуючи позитивні відгуки і нові заявки від аграріїв.

novinki-lozova-machinery-na-agro-2021-231-1
novinki-lozova-machinery-na-agro-2021-231-2
novinki-lozova-machinery-na-agro-2021-231-3
novinki-lozova-machinery-na-agro-2021-231-4