ru

Обприскувач SPRAYMARC - дбайлива турбота про кожен паросток

Наближається літо і саме час подумати про захист рослин. LOZOVA MACHINERY пропонують своє рішення - надточні причіпні обприскувачі SPRAYMARC-3000.

Не так давно українські фермери відкрили для себе ці агрегати і вже високо оцінили їхнє поєднання якісної обробки, продуктивності та універсальності.

Завдяки широкому набору опцій, SPRAYMARC максимально адаптовані для індивідуальних потреб українських господарств і місцевих умов землеробства.

Швидкий, маневрений і легкий агрегат з алюмінієвими штангами завширшки 24 метри та об'ємом бака 3000 л, просто дивує ефективністю роботи та простотою експлуатації.

SPRAYMARC у роботі ідеально копіює рельєф поля і забезпечує стабільне положення штанги з точно витриманою відстанню до поверхні.

Відмінну стабілізацію машини, як з повним, так і з порожнім баком, особливо під час роботи на нерівних полях та ухилах, забезпечує полегшена алюмінієва штанга, яка до того ж стійка до дії агресивних розчинів та до ржавчини.

Плавне регулювання осей дозволяє обробляти міжряддя від 1,5 до 2,2 метра. І навіть високі посіви не є перешкодою для SPRAYMARC, який має дорожній просвіт у 700 мм і широкий діапазон регулювання рівня штанги.

Інноваційна антипомпажна конструкція бака значно спрощує його очищення і сприяє швидкому перемішуванню вмісту. Бак також обладнаний зливними піддонами, насосом високої продуктивності та системою фільтрації великої місткості.

До речі, SPRAYMARC оснащено системою автоматичного управління для обприскувачів із GPS-навігатором (Bravo, італійської компанії ARAG), тож рівномірність, необхідна дозировка та концентрація розпорошування речовин гарантована.

Вже сьогодні обприскувачі LOZOVA MACHINERY потурбуються про те, яким буде врожай завтра.