ru

Польовий культиватор FLORIN - втілення універсальності

Ця машина відLOZOVA MACHINERY - втілення універсальності і відмінно підходить для будь-яких навіть найважчих умов роботи. За відгуками аграріїв, які вже випробували культиватор у дії, ФЛОРІН легко справляється з різними видами ґрунту, переущільненими, вологими, посушливими, засміченими органічною масою. Агрегат актуальний для будь-якого сезону і демонструє чудові результати як навесні, так влітку і восени.

Це багатофункціональне знаряддя для суцільної передпосівної та парової обробки ґрунту, а також для основного обробітку стерні. Його використовують після весняної або осінньої оранки для остаточної підготовки під технічні, зернові та кормові культури. Класичне призначення польового культиватора полягає в розпушуванні ґрунту, підготовці насіннєвого ложа і знищення бур'янів.

ФЛОРІН швидко і якісно виконує передпосівну підготовку ґрунту, працюючи без забивань, на відміну від своїх конкурентів, які здатні працювати винятково з оранки і з глибокого розпушування. Це підтверджують українські фермери в парку, яких уже є ФЛОРІН.

Орудило вирізняє унікальна рама, найбільш довга у своєму класі, завдяки якій агрегат працює без забивання, рівномірно перемішуючи ґрунт, пожнивні рештки та хімікати. Відстань між рядами стійок становить 850 мм, між першим і останнім рядом - 4050 мм.

Особливість культиватора - широкий діапазон глибини обробітку (від 3 до 15 см), оптимальна ширина захвату (8 метрів) та можливість комплектації трьома варіантами стійок: ресорною, підпружиненою та пружинною квадратною.

Опціонально в машині передбачено встановлення дворядної зубової пружинної борони та важкого котка, передніх різальних дисків і переднього рубального котка для більшої прохідності по будь-якій стерні.

Таке багатофункціональне оснащення додатковими робочими органами дозволяє аграріям ще ширше застосовувати FLORIN, модифікуючи його під свої агрономічні задачі.