ru

Новинка в Техноторг! Причепи MEGA

Напівпричепи та причепи марки MEGA давно підкорили дороги Центральної та Східної Європи. А відтепер вони доступні в Україні – у мережі Техноторг!

MEGA Sp. z o.o. - це сучасне підприємство, розташоване в Польщі, що використовує у виробництві напівпричепів інноваційні технології: просторі зварювальні, складальні та фарбувальні цехи оснащені новітнім обладнанням повного циклу.

Компанія MEGA Sp. z o.o. c 2017 року належить французькій групі BENALU - лідеру у виробництві транспортних засобів для вантажних перевезень.

Конструктори компанії MEGA Sp. z o.o., враховуючи непрості умови експлуатації в нашій країні, пропонують нам максимально посилені основні вузли та агрегати, що підвищує надійність і, як наслідок, вантажопідйомність техніки, що поставляється на наш ринок. Плани компанії MEGA Sp. z o.o. на найближчі роки - збільшення кількості та розширення асортименту продукції, що випускається.

На сьогодні компанія Техноторг пропонує на ринку України такі моделі техніки бренду MEGA:

  • Сталеві напівпричепи-самоскиди
  • Алюмінієві напівпричепи-самоскиди
  • Зчіпні сільськогосподарські причепи
  • Причепи для перевезення деревини

Весь перелік продукції MEGA на сайті Техноторг https://technotorg.com/catalogue/brand/139

З питань придбання звертайтеся до менеджерів регіональної мережі або за телефонами гарячої лінії 067 515 67 75, 066 369 59 21