ru

Дискові борони ДУКАТ - актуальні навесні!

Завдяки унікальним інженерним винаходам в ДУКАТ значно розширюється сфера застосування коротких дискових борін у сільськогосподарському виробництві, підвищується їх річне завантаження та економічна ефективність. Дискові борони LOZOVA MACHINERY універсальні і мають дуже широкий спектр застосування.

Так ДУКАТ робить якісну передпосівну підготовку будьякого ґрунту та швидко готує його до висівання різних культур.

.

Думка експертів:

Едуард Чудопалов, директор із продажу LOZOVA MACHINERY, зазначає, що наряду із зубовими боронами навесні відмінні результати показують короткі дискові борони ДУКАТ."Багато хто помилково думає, що дискові борони актуальні тільки влітку і восени, але це не так. Машини успішно застосовуються для передпосівної підготовки, агрегати виконують якісне мульчування і вирівнювання поля. ДУКАТИ відмінно працюють із будь-яким агрофоном, добре копіюючи та повторюючи рельєфність поля.

Такої самої думки дотримується і агроексперт Віктор Кухарчук, який вважає ДУКАТ найкращою машиною для лущення стерні, що чудово працює як навесні, так і восени.

.

Активно використовують ДУКАТ навесні і в Канаді. За відгуками канадських фермерів агрегат чудово проводить передпосівну підготовку." "Було приємно побачити ступінь стерньової обробки та витриману глибину посівного ложа всього за один прохід. За день було оброблено велику площу, більше, ніж зазвичай, це значно заощадило час і паливо",,Тімоті та Марсель Хайлігені

.

Висока продуктивність

.

Ще одна відмінна риса агрегатів - їхня висока продуктивність. При роботі на великій швидкості (до 17 км/год) і низьких витратах палива (4,5-5,5 л/га) машини створюють ідеально рівне посівне ложе з оптимальною структурою ґрунту. Для ще більш якісної роботи аграрії можуть вибрати коток для оптимального прикочування під свої агрозадачі. Сьогодні доступні п'ять видів котків: прутків-клітьовий, зубчастий, подвійний П-подібний, гумовий і тарільчастий.

Крім весняних робіт нагадаємо, що саме ДУКАТ - дуже вдале знаряддя для закриття вологи одразу після збирання врожаю та роботи комбайнів. А з огляду на екстремальні посухи, що встановилися останніми роками в Україні, це в рази збільшує затребуваність знаряддя.

LOZOVA MACHINERY також пропонують фермерам можливість на будь-який ДУКАТ встановити мінісівалки HF Agro для внесення добрив і підсіву (наприклад, сидератів).

Щорічно ДУКАТ удосконалюються та оновлюються як технічно, так і функціонально. До того ж, окрім оновлення дизайну, компанія й надалі продовжує модернізувати знаряддя, впроваджуючи фірмову концепцію "НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ" в кожному агрегаті. Цього літа будуть оновлені моделі з шириною захвату 9 і 12 метрів. Також незабаром на ринок вийде новинка - складана 4-х метрова дискова борона, нова конструкція істотно полегшить транспортування знаряддя.

.