ru

KUHN: МИ ВІРНІ СВОЇЙ МІСІЇ

Прес-реліз виконавчого комітету Групи KUHN

З початку 2020 року пандемія COVID-19 підривала життя кожного з нас та впливала на організацію нашого бізнесу. Ми ще багато місяців поспіль протистоятимемо прямим та побічним наслідкам цієї світової пандемії. За весь час кризи сільськогосподарський та агропродовольчий сектори мобілізували зусилля та змогли задовольнити потреби споживачів

Сільськогосподарське обладнання та сервіс, що KUHN пропонує фермерам та аграріям, - головна ланка в ланцюзі такого постачання. У цей важкий час важливо пам'ятати про наші довгострокові стратегічні цілі та плани розвитку Разом ми активно сприяємо прогресу в галузі сільського господарства та продовольчої безпеки.

Ми робимо все для того, щоб зберегти потужності виробництва сільськогосподарської техніки, і наші дії базуються на п'яти стовпах стратегії розвитку:

- Наш Клієнт завжди в центрі уваги;

- Дотримання плану дій, що здійснюються всіма компаніями групи KUHN для досягнення цілей, встановлених ONE VISION 200, зокрема, для сільськогосподарського виробництва, великих ферм та сільськогосподарських виробників;

- Інновації в розробці наших нових продуктів;

- Оперативність та ефективність роботи:

- Зобов'язання всіх співробітників Групи забезпечити якість на всіх рівнях;

Фермерам потрібна якість, інноваційна сільськогосподарська техніка та послуги за конкурентоспроможними цінами. Для того, щоб відповідати цим очікуванням, Група компаній КІІНМ щороку інвестує значні кошти в дослідження, розвиток, інфраструктуру та оснащення. З огляду на кризи, що відбуваються, необхідно контролювати операційні витрати та інвестиції. Наразі вся Група компаній пристосована до ситуації як ніколи, щоб ми змогли досягти довгострокових цілей зростання.

Відданість усіх і кожного в команді Групи KUHN - необхідна складова, щоб вистояти проти випробувань, що чекають на нас, і підготуватися до майбутнього Будь сильним, будь з KUHN!