ru

Зубові борони LOZOVA MACHINERY - гарантія гарного врожаю

LOZOVA MACHINERY потурбувалися про ефективну та продуктивну техніку для весни, щоб аграрії своєчасно розпочали ранні польові роботи. Компанія пропонує лінійку зубових борін для перших виходів у поле та успішного старту весняної кампанії.

Першими в поле звісно ж виходять зубові шлейф-борони ЛАРІ. Ці агрегати просто створені для ранньовесняних робіт - вони практично не чутливі до підвищеної вологості. Зуб ЛАРІ розроблений таким чином, щоб виключити зайве налипання ґрунту. У 2020 році LOZOVA MACHINERY розширили лінійку і тепер кожне господарство може підібрати ширину захвату "під себе" - від 7 до 21 метра.

Завжди актуальна класика - традиційні зубопружинних борони ЛІРА, що давно полюбилися всім аграріям. Машини чудово руйнують поверхневу кірку, закривають вологу та знищують бур'яни у фазі «білої нитки». Завдяки вібраційній дії пружних зубців борона не забивається і забезпечує високу якість розпушування ґрунту, а унікальна конструкція автономних робочих секцій допомагає зберегти контакт навіть по найскладнішому рельєфу, гарантуючи його максимальне копіювання.

Не дивлячись на перевірену часом конструкцію, зубові борони ЛІРА постійно модернізуються і поліпшуються - так лінійка борін розширилася «серією М», агрегатами зі зменшеними транспортними габаритами (до 3 м), додаються зручні опції - гідравлічні регулювання, телескопічні тяги тощо. Варто відзначити оновлений дизайн, завдяки якому борони набули сучасного стильного силуету.

Для весняного боронування, особливо в умовах важких ґрунтів призначено багатопрофільну зубову борону ЛІРА XL. Агрегат із потужними зубами діаметром 16 мм, розподілить навіть найбільші скупчення органічної маси на поверхні поля і швидко підготує його до подальших операцій.

Відомо, що одна з особливих відмінностей і переваг техніки LOZOVA MACHINERY - це вміння виконувати кілька операцій за один прохід. П'ять базових операцій за прохід - норма. І тому справжнім бонусом, додатковою операцією, для аграріїв стане унікальна опція зубових борін - можливість додаткового встановлення на сніці агрегату модулів HF Agro для внесення гранульованих або рідких добрив і засобів захисту рослин. Це забезпечує точне внесення активних речовин з одночасною їхньою заробкою.

Легка серія для делікатного обробітку представлена моделлю ЛІРА XS. Ці знаряддя незамінні при досходовому та післясходовому обробітку, для формування пухкого мульчуючого шару, що захищає ґрунт від висихання. Застосування агрегатів дозволяє на 85-95% зменшити забур'яненість поля бур'янами та повністю відмовитися від використання гербіцидів.

Весь асортимент зубових борін характеризує унікальний принцип LOZOVA MACHINERY - "НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ";що виключає точки змащення, зокрема й за рахунок кованих хрестовин, які забезпечують стабільно високу міцність і надійність, незалежно від людського фактора.

Крім того, борони оснащені зносостійкими та міцними зубами, які визнані найміцнішими на ринку, їхня якість і довговічність відзначені найвищими оцінками провідних українських науковців і фахівців аграрної галузі.

Всі агрегати LOZOVA MACHINERY універсальні та чудово підходять як для традиційного, так і для органічного землеробства. А сьогодні як ніколи зросла потреба в таких знаряддях, оскільки по всьому світу розширюються обсяги посівних площ, зайнятих під органічне землеробство.

Ширина захвату від 6 до 24 метрів, діаметр робочих органів (зубів) від 6 до 16 мм, агрегатування з тракторами від 80 к. с., глибина обробки від 2 до 10 см, мінімальна витрата палива 2-3 л/га і маса інших переваг дозволять підібрати зубову борону для господарства з будь-якими виробничими потребами.

В цілому застосування зубових борін LOZOVA MACHINERY допомагає підвищити якість ґрунту та вберегти його від ерозії, а отже гарантовано отримати якісний урожай і підвищити прибутковість аграрних підприємств.

.