ru

Новинка - легка зубова борона ЛІРА XS!

LOZOVA MACHINERY розширили лінійку зубових борін ЛІРА

.

Легка зубова борона ЛІРА XS (як і традиційна зубова борона ЛІРА) по праву називаються "механічним гербіцидом" та дозволяють без застосування дорогої хімії не лише якісно знищити бур'яни, але й одночасно закрити вологу та забезпечити доступ повітря до насіння.

Проведення досходових і післясходових боронувань дає змогу знизити забур'яненість посівів бур'янами на 85-95%, що особливо важливо за умови застосування без гербіцидної технології вирощування культур.

За своєчасного використання агрегату невеликі бур'яни та бур'яни, що перебувають у стадії білої нитки, вириваються, а сильніші культурні рослини залишаються в недоторканому стані.

Надійність, невибагливість і старанність роботи - ось ключові якості борін ЛІРА XS.

.

ЛІРА XS незамінна при ранньовесняному боронуванні, а також для досходового та післясходового боронування.

.

Пружинна борона ЛІРА XS застосовується для боронування ґрунту, для руйнування ґрунтової кірки, особливо на важких, запліваючих ґрунтах. Під час обробки у верхньому шарі ґрунту порушується система капілярних зв'язків, створюється пухкий мульчувальний шар, що захищає ґрунт від висихання.

Також ЛІРА XS може використовуватися для догляду за луками: для знищення кротячих ходів і розпушування дерну.

.

Більше про борону читайте за посиланням https://technotorg.com/catalogue/view/legkaya-zubopruzhinnaya-borona-lira-xs-lozova-machinery.html