ru

Новинка від LOZOVA MACHINERY - ротаційна борона ДИНАР 6

LOZOVA MACHINERY відкрили виставковий сезон 2021 року, відзначившись прем'єрою на виставці «Зернові технології». Серед новинок - вдосконалена ротаційна борона ДИНАР із шириною захвату 6 метрів.
Завдяки своїй здатності безпечно для озимих руйнувати навіть надміцну ґрунтову кірку, сьогодні ротаційні борони стали найпопулярнішими весняними ґрунтообробними знаряддями. Однак, незважаючи на розмаїття пропозицій, на ринку досить мало простих легких високопродуктивних знарядь, які можна було б без проблем агрегатувати з легкими тракторами.
Якраз для задоволення таких потреб, цьогоріч LOZOVA MACHINERY додали в асортимент найлегші на ринку ротаційні борони з шириною захвату 6-12 метрів.
Машина отримала нові характеристики і стала значно легшою. Борона повністю відповідає високим вимогам сучасних фермерських господарств, знаряддя має довгий термін служби і підходить для будь-якої технології обробітку ґрунту.
В знаряддях ротаційні диски встановлені на ресорні стійки, що забезпечує оптимальний тиск дисків на ґрунт. При цьому вага 6-ти метрового агрегату менше 1 тони, що є найлегшим показником на ринку. Це дає змогу агрегатувати борону навіть із трактором 80 к. с., відкриваючи агрегат більш широкому колу господарств із будь-яким парком тракторів. Крім якісного руйнування ґрунтової кірки під час досходового і післясходового боронування, ДИНАР виконує закриття вологи, аерацію ґрунту і знищує бур'яни у фазі білої нитки. Машина застосовується для суцільного і міжрядного обробітку різних зернових, просапних і овочевих культур на всіх типах ґрунтів. Безперечною перевагою є те, що ДИНАР дбайливо працює по високих сходах до 20 см.
Агрегат обробляє ґрунт на глибину до 5 см і може розвивати швидкість до 20 км/год, що для ротаційних борін цього типу є відмінною характеристикою! А для контролю заглибленості робочих органів (зірок) у ґрунт знаряддя оснащені опорними колесами.
Ну і звісно в боронах реалізовано фірмовий принцип LOZOVA MACHINERY "НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ", що заощаджує час і ресурси, збільшуючи рентабельність і ефективність агропідприємств.
В цілому новинку вирізняє простота експлуатації, висока продуктивність, модельний ряд з оптимальною шириною захвату для обробки будь-яких посівних площ.

novinka-vid-lozova-machinery-rotatsiina-borona-dinar-6-208-1
novinka-vid-lozova-machinery-rotatsiina-borona-dinar-6-208-2
novinka-vid-lozova-machinery-rotatsiina-borona-dinar-6-208-3
novinka-vid-lozova-machinery-rotatsiina-borona-dinar-6-208-4
novinka-vid-lozova-machinery-rotatsiina-borona-dinar-6-208-5
novinka-vid-lozova-machinery-rotatsiina-borona-dinar-6-208-6