ru

Якісні шлеф-борони ЛАРІ

LOZOVA MACHINERY готові допомогти аграріям почати новий весняний сезон вчасно. У компанії впевнені, що проведення грамотного і якісного передпосівного обробітку ґрунту є однією з головних складових високих врожаїв. Це впливає на подальший ріст і здоровий розвиток рослин.
Серед агрегатів для ранньої весняної обробки ґрунту виділяються зубні шлейф-борони ЛАРИ. Машини першими виходять у поле у будь-яку погоду і навіть в'язкий вологий ґрунт для них не перешкода, знаряддя легко його долають. Матеріали першими виходять у поле у будь-яку погоду і навіть в'язкий вологий ґрунт для них не перешкода, знаряддя легко його долають.

.

16 рядів ромбовидних зубців c твердістю 55 ... 60HRC визнані одними з найбільш зносостійких і надійних на ринку (що підтверджують незалежні експертизи).

ЛАРІ вражає своїми результатами - борона рівномірно розподіляє пожнивні рештки, ідеально копіює поверхню поля та створює оптимальні умови для висівання насіння на потрібну глибину, а також покращує проростання та подальший розвиток культур.

Проста і комфортна машина відрізняється високою продуктивністю та низькою витратою палива.

З турботою про аграріїв LOZOVA MACHINERY готуються у 2021 році модернізувати борону та випустити оновлений агрегат, у якому передбачено базову опцію встановлення ємностей для гранульованих і рідких добрив. Ширина захвату борони складе від 12 до 21 метра.

Уся продукція LOZOVA MACHINERY у нашому каталозі за посиланням:

https://technotorg.com/catalogue/brand/15