ru

Новинка 2021 від KUHN - самохідний обприскувач KUHN FIGHTER 3000

Французький виробник сільськогосподарської техніки KUHN представив самохідний обприскувач нового покоління - KUHN FIGHTER 3000

.

Штанга нового самохідного обприскувача становить 30 м із системою стабілізації EQUILIBRA, яка забезпечує ідеальне внесення. Об'єм резервуара з нержавіючої сталі - 3000 л. Також оснащений електронним двигуном Cummins QSB об'ємом 4,5 л і потужністю 198 к.с. та інтелектуальною гідростатичною трансмісією 4×4, що може подолати будь-які перешкоди»,  — коментують у компанії.

Новий обприскувач має підвищений кліренс - 1,6 м. Крім цього, у компанії повідомляють, що наявність паливного бака на 200 л надає значної автономності роботі двигуна та водночас не збільшує вагу машини. Вага становить усього 8 630 кг, що дає змогу заходити в поле раніше.

.

Технічні спеціалісти відзначають зручність експлуатації та обслуговування обприскувачів KUHN, оскільки всі потрібні вузли знаходяться в легкому доступі.

.

Опприскувач KUHN FIGHTER 3000 розроблено спеціально для середніх і великих господарств України. Для цього на заводі збільшили місткість бака з 2500 до 3000 л. KUHN FIGHTER 3000 буде доступний із системою KUHN TELEMETRY та офіційною гарантією 3 роки. Технологія KUHN TELEMETRY дає змогу в режимі реального часу контролювати всі параметри роботи агрегату з персонального комп'ютера та навіть із мобільних пристроїв, додають у "КУН-Україна".