ru

Компанія "Техноторг" стала офіційним дилером BERTHOUD в Україні

Офіційно!

Компанія «Техноторг» стала офіційним дилером французького бренду обприскувачів BERTHOUD.

Відтепер якісні причіпні та самохідні обприскувачі відомого в Україні фірмового блакитного кольору можна придбати в мережі "Техноторг».

Сертифікат офіційного дилера виконавчому директору компанії Юрію Калюжному урочисто вручила керівник представництва BERTHOUD в Україні Олена Пельтек.

.

Виробник BERTHOUD пропонує широкий спектр надійних, зручних, потужних обприскувачів, здатних розв'язувати проблеми сільського господарства сьогодні й у майбутньому.

.

Представлений на українському ринку асортимент обприскувачів BERTHOUD створено спеціально для провідних польових культур і придатний для роботи в будь-яких умовах.

Комфорт, безпека та ефективність роботи - це основні цінності BERTHOUD. Тому виробник пропонує українському аграрію широкий вибір пристроїв, призначених для забезпечення комфорту водія, систем безпечного управління, а також - широкий вибір штанг для якісного обприскування.

У свою чергу компанія "Техноторг» завжди націлена на задоволення потреб своїх клієнтів. Тому ми розширюємо свій асортимент, додаючи нові продукти, які покликані максимально задовольнити аграріїв.

Довідка:

BERTHOUD є одним із піонерів сільськогосподарського обприскування у Франції. Заснована в 1895 році в самому серці Божоле, компанія спочатку займалася ранцевими апаратами для обробки винограду. Засновник компанії - Поль Берту.

СьогодніBERTHOUD - заслужений експерт і світовий лідер виробництва техніки та обладнання для захисту рослин. Уже понад 120 років компанія розвивається тільки в цьому напрямі, розробляючи і впроваджуючи унікальні рішення виключно в цій галузі виробництва сільськогосподарської техніки.

.
kompaniia-tekhnotorg-stala-ofitsiinim-dilerom-berthoud-v-ukrayini-190-1
kompaniia-tekhnotorg-stala-ofitsiinim-dilerom-berthoud-v-ukrayini-190-2
kompaniia-tekhnotorg-stala-ofitsiinim-dilerom-berthoud-v-ukrayini-190-3
kompaniia-tekhnotorg-stala-ofitsiinim-dilerom-berthoud-v-ukrayini-190-4