ru

Побачити AGRITECHNICA та доторкнутися до майбутнього

"Техноторг" та «КУН Україна" організували подорож українських аграріїв до Ганновера

Разом на два роки німецьке місто Ганновер перетворюється на епіцентр новітніх технологій аграрної сфери. Саме тут проходить наймасштабніша сільгоспвиставка у світі - AGRITECHNICA. Близько 2800 компаній-учасників, понад півмільйона відвідувачів зі 128 країн і 100% занурення в аграрний світ.

"Кун Україна" та «Техноторг» не могли залишитися осторонь такої визначної події. З серпня по жовтень для українських аграріїв було оголошено акцію: при придбанні однієї з 5-ти акційних одиниць техніки KUHN, поїздка до Ганновера – у подарунок. Дякуємо всім, хто охоче приєднався до нашої акції! У результаті 40 щасливчиків, окрім новенької техніки у власних господарствах, отримали ще й можливість побувати на найбільшій агроподії світу.

Подорож нашої групи тривала з 13 по 15 листопада. За цей час аграрії встигли детально познайомитися зі стендом компанії KUHN, мали вільний час на огляд експозицій інших виробників та екскурсію Ганновером - столицею Нижньої Саксонії.

.

Занурюючись в атмосферу цьогорічної AGRITECHNICA, відвідувачі наче доторкнулися до майбутнього. Червоною лінією на всіх стендах виставки були новітні технології - безпілотні агрегати, автоматизація та диджиталізація всіх агропроцесів, використання технологій для полегшення роботи операторів сільгосптехніки тощо.

На стенді KUHN ця тенденція теж була яскраво виражена: на експозиції площею понад 2500 квадратних метрів компанія представила 46 одиниць техніки, 22 з яких - новинки.

Найбільш вражаючі новинки:

  • VARI-MASTER L Smart Ploughing - інноваційний плуг із системою автоматичного підйому корпусів за допомогою GPS зі Smart Plowing Lift;
  • OPTIMER L 12000 - лінійка дискових лущильників шириною від 9 до 12 метрів, орієнтована на великі фермерські господарства;
  • Серія прес-підбирачів SB KUHN - нове покоління великих прес-підбирачів, розроблене для досягнення високої місткості та великої ваги тюків у поєднанні з відмінною зручністю водія;
  • Серія KUHN VB 7100 - прес-підбирачі, що пропонують високу продуктивність, виробляючи тюки до 140 кг/м3 у соломі та даючи продуктивність до 30 т/годину в різних умовах посіву.

Крім цього, компанія презентувала багато програмних рішень, що допомагають аграріям використовувати свою техніку щодня з максимальною ефективністю, такі як онлайн-клієнтська платформа MyKUHN, сервіс із картографування KUHN EasyMaps, програма налаштування висіву KUHN SeedSet та багато інших.

В цілому AGRITECHNICA справила гарне враження на групу українських аграріїв. Було на що подивитися і про що замислитися. Дуже скоро показані інновації перестануть бути частинкою майбутнього, а увійдуть у наше повсякденне агробіття.

pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-1
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-2
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-3
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-4
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-5
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-6
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-7
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-8
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-9
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-10
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-11
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-12
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-13
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-14
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-15
pobachiti-agritechnica-ta-dotorknutis-do-maibutnogo-177-16