ru

Новий трактор New Holland T8.410 New Holland T8.410

Компанія New Holland Agriculture представляє на українському ринку новий трактор T8.410!"

T8.410 має нові, вищі рівні потужності та низку інших змін у конструкції, що роблять трактор ще продуктивнішим у роботі та зручнішим у керуванні.

.

Дух NewHolland помітний у кожній деталі трактора T8.410, а це значить, що ви можене зможете використатися всіма унікальними, інноваційними функціями, які підвищать продуктивність вашого бізнесу. Потужність, паливна економічність, стійкість та маневровість - все це вдало концентровано в цьому унікальному у своєму роді тракторі.

T8.410 - найкращий вибір як для малих господарств, так і для великих агрохолдингів. Він дає змогу підвищити ефективність і продуктивність роботи в будь-яких полях, навіть у найскладніших умовах. Революційна конструкція передньої частини трактора забезпечує забезпечує просто неперевершений кут повороту передніх коліс - - 55%. 55 °. Найдовша колісна база серед машин цього класу забезпечує трактору Т8.410 небачену стійкість та вражаючі тягові характеристики. При виконанні своїх робіт ви можете повністю покластися на новий трактор, адже він може розв'язати складні завдання, демонструючи при цьому максимальну ето максимальну ефективність , економічність і надійність .