ru

Державна компенсація за купівлю насіння Євраліс!

Приємна новина для аграріїв!

У 2019 році при придбанні насіння Євраліс, вирощеного в Україні, можна буде отримати державну компенсацію в розмірі до 60 000 гривень.

Дана компенсація надаватиметься невеликим фермерським господарствам, що мали в минулому році чистий дохід до 20 мільйонів гривень.

Для отримання компенсації необхідно буде виконати такі кроки:

  • придбати насіння вітчизняного виробництва в офіційного дилера Євраліс, компанії "Техноторг" через один із державних банків
  • <сформувати пакет підтверджуючих документів та подати їх до банку
  • отримати компенсацію на рахунок у державному банку

 Подробиці шукайте тут https://clck.ru/F7vVo

На сьогодні насіння Євраліс українського виробництва все більше завойовує довіру українських споживачів, адже його якість нічим не поступається французькому - кажуть у компанії.

Сегодня насіння Євраліс українського виробництва все більше завойовує довіру українських споживачів.

"Кожен етап виробництва від поля до лінії пакування та доставки насіння до кінцевого споживача ретельно контролюється. Виробництво посівного матеріалу "Євраліс" в Україні проходить 12 етапів контролю якості, так само, як у Франції чи в Іспанії. Зразки будь-яких партій насіння українського виробництва відбираються і відправляються до Франції для тестування на гібридну чистоту, відсутність вмісту ГМО, якість протруєння насіння тощо.д.», — говорить Ольга Молокович, директор з маркетингу компанії «Євраліс».