ru

УВАГА АГРАРІЯМ!

Для того, щоб претендувати на державну компенсацію за придбання вітчизняної сільгосптехніки та обладнання, купівлю товару має бути здійснено в офіційного дилера!

.

 

Нещодавно до компанії «Техноторг» звернувся аграрій зі Львівщини, який придбав просапну сівалку виробництва ELVORTI-CHERVONA ZIRKA у компанії, яка не є сертифікованим дилером заводу. Коли покупець звернувся по державну компенсацію, виявилося, що він не може претендувати на 25-відсоткову компенсацію і, щоб не втратити більше 130 000 гривень, був змушений повертати товар. Після чого, звернувся до компанії "Техноторг", де придбав аналогічний товар і подає документи на компенсацію. 

.

 

!!! У зв'язку з такими випадками, просимо вас не йти на поводу у компаній, які здатні лише продати техніку та надалі не мати жодних гарантійних і сервісних зобов'язань.

.

Купівля товару в сертифікованих представників є обов'язковою умовою для отримання компенсації.

.

 

Купуючи техніку в «Техноторг»ви можете бути впевнені у якісному гарантійному та сервісному обслуговуванні, як і в отриманні компенсації, адже наша компанія є офіційним дилером понад 40 українських заводів.