ru

Партнерська програма кредитування ХТЗ

Банк Кредит Дніпро та Група компаній "Техноторг" запроваджують спеціальну "програму кредитування" на придбання тракторів виробництва ПАТ "Харківський тракторний завод" ім. С. Орджоникидзе" (ХТЗ).

Особливості програми:

  • сума початкового внеску становить від 10% вартості техніки;
  • термін кредитування - до 5 років;
  • розмір відсоткової ставки за користування кредитом становить від 5,6% річних, залежно від терміну кредиту та розміру початкового внеску;
  • відсутня комісія за дострокове погашення кредиту, а також нотаріальні витрати з оформлення застави.

Додатковими перевагами спільної програми кредитування є сезонна відстрочка виплати тіла кредиту - до 10 місяців кожного року та швидкість ухвалення рішення - 5-7 робочих днів.

  «Техноторг» – найбільша в Україні компанія з реалізації сільгосптехніки. Наша частка на ринку становить 35%, завдяки розгалуженій регіональній мережі та найширшому асортименту вітчизняної та імпортної техніки. Понад 25 тисяч господарств є нашими постійними клієнтами, - зазначає Юрій Калюжний, виконавчий директор ГК «Техноторг». Спільна програма кредитування з Банком Кредит Дніпро допоможе нашим клієнтам купувати трактори ХТЗ простіше та вигідніше. Швидке оформлення документів та оптимальні умови кредитування - це саме те, що необхідно сьогодні українським аграріям».

.

«Розвиток партнерських програм із провідними дилерами сільгосптехніки залишається  одним із ключових напрямків нашої діяльності на ринку агрокредитування у 2018 році, – наголосив Євген Хуриленко, начальник управління розвитку продажів в агробізнесі Банку Кредит Дніпро. "Така співпраця надає банку можливість залучити більше клієнтів завдяки кращим ціновим пропозиціям, партнерам - наростити обсяги продажів, а запозичальникам - отримати якісне обладнання за прийнятну ціну та фаховий супровід своєї діяльності. Впевнені, що цікаві умови фінансування в рамках нашої нової партнерської програми з групою компаній «Техноторг» стануть ефективною підтримкою для аграріїв».

Подробніше ознайомитися з цільовими продуктовими пропозиціями Банку Кредит Дніпро для агробізнесу можна за посиланням.

 

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, на цей час входить до групи банків з приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найінвестиційно привабливіших фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».