ru

Подрібнювач гілок PG-120E PALCHE


Подрібнювач гілок PG-120E виробництва ТМ PALCHE подрібнює гілки на шматки довжиною 18-20 см, що ідеально підходять в якості палива для котлів, печей та камінів. PG-120E здатний перерубати гілки м’якої породи діаметром до 12 см, гілки твердої породи діаметром до 10 см.

Модель PG-120E має високу потужність – за 1 годину роботи агрегату виходить 6 м³ готової продукції. Але слід зауважити, що на цей показник впливає діаметр, порода, вологість деревини та кількість персоналу, що залучається до роботи.

Подрібнювачі гілок широко використовуються комунальними службами, деревообробними та лісовими господарствами, лісопилками, фермерськими господарствами та приватними особами (для полегшення процесу заготівлі палива).

Особливості конструкції

Агрегати серії PG оснащені циліндричною системою різання і трьома типами приводів. Літера «Е» в назві агрегату вказує на те, що він працює від електродвигуна. Особлива увага при розробці конструкцій подрібнювачів приділяється конфігурації з шести ножів – вони є основним робочим елементом гілкоруба, на який приходиться ударне навантаження. Задля надання їм високої міцності, сталеві ножі термічно оброблюються. А щоб користуватися агрегатом було безпечно, ножі закриваються елементами подрібнювача.

Повний цикл виробництва подрібнювача гілок налаштований на нашому підприємстві – від конструкторського проєкту до повністю готового агрегату. В процесі роботи ми ретельно ставимося до якості нашої продукції: всі посадочні поверхні обов’язково шліфуються, контролюється якість зварних швів.

Корпуси механізмів гілкорубів виробляються з сертифікованого листа товщиною 20 мм. Перед фарбуванням порошковою фарбою робиться зачистка всіх конструкцій, завдяки чому фарба лягає максимально щільно. Таким чином, подрібнювач для гілок стає ще більш стійким до зовнішніх впливів.

Принцип роботи

Модель PG-120E обладнана електричним двигуном потужністю 11 кВт, живиться від мережі 380В. На подрібнювачі встановлений пульт управління двигуном, який захищає його від перевантажень. Це дуже зручний та зрозумілий в експлуатації пристрій, до того ж економічний – у порівнянні з бензиновим агрегатом, на виході продукція даної моделі має нижчу собівартість.

PG-120E
Габаритні розміри і масові характеристики
Довжина, мм 1387
Ширина, мм 564
Висота, мм 1171
Розмір внутрішнього вхідного отвору, см 12х14
Вага, кг 389
Основні робочі характеристики
Макс. продуктивність, м3/год до 6
Макс. діаметр м’якої породи дерева, см 12
Макс. діаметр твердої породи дерева, см 10
Макс. товщина рейок, ламелей, см 6
Довжина шматка на виході, см 18…20
Кількість ножів, шт 6
Макс. оберти на ножах, об/хв 360
Електродвигун/Трактор
Тип двигуна АИР132М2
Потужність двигуна 11 кВт
Макс. оберти на валу двигуна, або ВВП трактора, об/хв 3000
Напруга живлення, або марка палива 380 В
Гарантія
Гарантійний термін 3 роки