ru

Подрібнювач гілок PG-120E-К PALCHE


Подрібнювач гілок PG-120E-К перерубує гілки м’якої породи діаметром до 12 см, гілки твердої породи діаметром до 10 см. Це потужний пристрій, який виробляє 6 м³ готової продукції за 1 годину роботи. Але слід зауважити, що на показник продуктивності впливає діаметр, порода, вологість, якість сировини та кількості персоналу, залученого до роботи.

Подрібнювачі гілок активно використовуються лісовими та фермерськими господарствами, комунальними службами, сільськими та міськими радам. Це високоефективний та зрозумілий у використанні агрегат, який не потребує великого досвіду для роботи з ним.

Особливості конструкції

Агрегати виробництва PALCHE серії PG оснащені циліндричною системою різання і трьома типами приводів. Гілкоруб PG-120E-К обладнаний електричним двигуном потужністю 11 кВт, працює від мережі 380В. На подрібнювач встановлений пульт управління двигуном, який захищає його від перевантажень. Серія «К» вказує на те, що на моделі встановлений транспортер, за допомогою якого подрібнена сировина подається відразу в причіп вантажного автомобіля, трактора, або в спеціальний контейнер. Висоту підйому транспортувальної стрічки можна регулювати лебідкою на самому агрегаті, що дуже зручно. Це економить час та сили оператора під час роботи.

Корпуси механізмів подрібнювачів PALCHE виконані з сертифікованого листа товщиною 20 мм. Якість агрегатів ретельно контролюється нашими працівниками: шліфуються всі посадочні поверхні, перевіряється якість зварних швів. Перед нанесенням порошкової фарби, робиться ретельна зачистка всіх конструкцій. Цей вид фарби надійно захищає корпуси гілкорубів від впливів оточуючого середовища, які в свою чергу захищають всі механізми подрібнювачів.

В процесі виробництва агрегату особлива увага приділяється ножам, так як вони є основним робочим елементом подрібнювачів, і на них приходить ударне навантаження. Це гострі, термічно оброблені ножі, з надміцної сталі HARDOX 450.  Для безпечної експлуатації вони закриті елементами подрібнювача, що робить експлуатацію гілкоруба безпечною.

Принцип роботи

Механізм гілкоподрібнювачів втягує матеріал, який потрібно різати. Зауважимо, що деревина може бути з дрібними гілками, головне – щоб її діаметр не перевищував вказану вище норму. Далі перероблена деревина поступає на конвеєрну стрічку та падає в причіп (чи контейнер). Важливо звертати увагу, щоб гілки, що подаються на переробку були очищені від сміття, інакше може виникнути ризик поломки або заклинування ножей. Якщо деревину ви брали з узбіччя, або вона довго зберігалася без вашого нагляду – варто звертати на це увагу.

Заготівля дров з агрегатами PALCHE – процес максимально простий та зрозумілий. Вам не потрібно витрачати багато часу, щоб запастися підготовленою деревиною на весь опалювальний період. Придбавши агрегат один раз, ви кожен рік зможете швидко та ефективно перероблювати великі об’єми деревини, яка стане економічним паливом для вашого котла, каміну, або печі.

PG-120E-K
Габаритні розміри і масові характеристики
Довжина, мм 4093
Ширина, мм 644
Висота, мм 2123
Розмір внутрішнього вхідного отвору, см 12х14
Вага, кг 493
Основні робочі характеристики
Макс. продуктивність, м3/годину до 6
Макс. діаметр м’якої породи дерева, см 12
Макс. діаметр твердої породи дерева, см 10
Макс. товщина рейок, ламелей, см 6
Довжина шматка на виході, см 18…20
Кількість ножів, шт 6
Макс. оберти на ножах, об/хв 360
Електродвигун/Трактор
Тип двигуна АИР132М2
Потужність двигуна 11 кВт
Макс. оберти на валу двигуна, або ВВП трактора, об/хв 3000
Напруга живлення, або марка палива 380 В
Гарантія
Гарантійний термін 3 роки