ru

Подрібнювач гілок PG-120BD PALCHE


Подрібнювач гілок PG-120BD від ТМ PALCHE переробляє гілки, рейки та інші деревні відходи шляхом рубки на шматки завдовжки 18-20 см. Такий матеріал стане ідеальним паливом для котлів, печей, камінів. Також отриману сировину використовують для деревного вугілля.

Модель гілкоруба PG-120BD перерубує гілки м’якої породи діаметром до 12 см, гілки твердої породи діаметром до 10 см. Це особливо зручно, коли йдеться про підручний матеріал, який можна знайти на узбіччях, або є потреба у переробці відходів деревини – за допомогою подрібнювача ви зможете зробити це з користю і без шкоди навколишньому середовищу.

Подрібнювач деревини PG-120BD працює від бензинового двигуна потужністю 13 кВт. Тобто ця модель не потребує додаткового обладнання – вам не потрібен трактор чи електромережа поряд. Це дуже зручно та практично, коли йдеться про роботу в різних місцях, віддалених від комунікацій (у полі, лісі, на узбіччях).

Продуктивність подрібнювача становить до 6 м³ готової продукції на годину. Це ефективний агрегат для комунальних служб, деревообробних та лісових господарств, тартак, фермерських господарств. Також такий гілкоруб буде корисним приватним особам – з ним процес заготівлі палива буде швидким та пройде без надмірних фізичних зусиль.

Особливості конструкції

Повний цикл виробництва подрібнювачів гілок розміщено на нашому підприємстві. Ми здійснюємо контроль якості на всіх етапах – від проектування моделей до їх продажу. Корпуси механізмів виготовляються із сертифікованого листа завтовшки 20 мм. Обов’язково шліфуються посадкові поверхні, контролюється якість усіх зварних швів. Перед тим, як нанести фарбу, ми робимо зачистку всіх конструкцій. Далі наноситься порошкова фарба, що захищає агрегат набагато ефективніше, ніж звичайна. Надійний корпус подрібнювача гілок PALCHE забезпечує довговічність та стабільність роботи.

Подрібнювачі деревини серії PG оснащені циліндричною системою різання та трьома типами приводів. Особлива увага при виробництві веткорубів приділяється конфігурації із шести ножів, оскільки вони є основним робочим елементом подрібнювачів і на них припадає ударне навантаження. Для надання ножам підвищеної міцності їх термічно обробляють. А для забезпечення безпечної експлуатації вони оснащені елементами подрібнювача.

Принцип роботи

Під час роботи подрібнювача, механізм швидко перероблює матеріал, який потрібно різати. Все, що потрібно робити оператору – оперативно завантажувати деревину, слідкуючи, щоб на ній не було сміття та інших небажаних предметів. Також потрібно буде стежити за достатньою кількістю палива.

Пам’ятайте, що показник продуктивності веткоруба залежить від діаметра, породи, вологості, якості сировини та кількості персоналу, залученого до роботи. Використовуйте агрегат згідно з інструкцією, і він прослужить вам тривалий час без будь-яких збоїв.

Технічні характеристики

PG-120BD
Габаритні розміри і масові характеристики
Довжина, мм 1387
Ширина, мм 564
Висота, мм 1171
Розмір внутрішнього вхідного отвору, см 12х14
Вага, кг 302
Основні робочі характеристики
Макс. продуктивність, м3/годину до 6
Макс. діаметр м’якої породи дерева, см 12
Макс. діаметр твердої породи дерева, см 10
Макс. товщина рейок, ламелей, см 6
Довжина шматка на виході, см 18…20
Кількість ножів, шт 6
Макс. оберти на ножах, об/хв 360
Електродвигун/Трактор
Тип двигуна Wiema WM192F-S
Потужність двигуна 13 кВт
Макс. оберти на валу двигуна, або ВВП трактора, об/хв 3600
Напруга живлення, або марка палива Бензин А-92
Гарантія
Гарантійний термін 3 роки