ru

Подрібнювач гілок PG-120BD-K PALCHE


Подрібнювач гілок PALCHE PG-120BD-К перерубує гілки м’якої породи діаметром до 12 см, гілки твердої породи діаметром до 10 см. Ця модель працює від бензинового двигуна потужністю 13 кВт.

Завдяки ефективності конструкції, потужності двигуна та гострим ножам, на виході ви отримаєте 6 м³ готової продукції за 1 годину роботи агрегату. Однак варто пам’ятати, що показник продуктивності буде залежати від породи, діаметру, вологості, якості сировини, а також від кількості персоналу, залученого до роботи.

Подрібнювачі гілок найбільш актуальні для лісових господарств, комунальних служб. Активно використовуються сільськими, міськими радами і.т.д. Для приватних осель – це ефективний агрегат для переробки деревини та отримання якісного палива для котлів, печей або камінів.

Особливості конструкції

Повний цикл виробництва гілкорубів налаштований на нашому підприємстві, де працюють кваліфіковані професіонали. Довгі роки ми вдосконалювали свої розробки, щоб пропонувати нашим клієнтам високоякісні агрегати.

Кожен з етапів нашого виробництва постійно контролюється: обов’язково шліфуються всі посадочні поверхні, перевіряється якість зварних швів. Корпуси виконані з сертифікованого листа товщиною 20 мм, які перед фарбуванням ретельно зачищаються. Покриття порошковою фарбою подовжує термін служби конструкцій, а надійний корпус забезпечує довговічність та стабільність роботи агрегату.

Подрібнювачі серії PG мають циліндричну систему різання і три типи приводів. Конфігурації з шести ножів на виробництві приділяється особлива увага: сталеві ножі термічно оброблюються задля підвищення їх міцності, а для безпечної експлуатації вони закриваються спеціальними елементами гілкоподрібнювача. Саме тому, купуючи такий агрегат та дотримуючись інструкції по експлуатації, ви можете бути впевнені в його безпечній роботі.

Принцип роботи

Принцип функціонування подрібнювачів серії PG схожий. Під час роботи подрібнювача, механізм швидко перероблює матеріал, який потрібно різати. На моделі PG-120BD-К встановлена транспортувальна стрічка, за допомогою якої подрібнена деревина може подаватись на висоту до 3 метрів – на причіп або кузов вантажного автомобіля, що дозволяє скоротити час на збирання подрібненої деревини та її завантаження. З цим агрегатом вам непотрібно багато помічників – достатньо настроїти та запустити агрегат, і сировина буде поступати туди, куди треба.

PG-120BD-K
Габаритні розміри і масові характеристики
Довжина, мм 4093
Ширина, мм 644
Висота, мм 2123
Розмір внутрішнього вхідного отвору, см 12х14
Вага, кг 404
Основні робочі характеристики
Макс. продуктивність, м3/годину до 6
Макс. діаметр м’якої породи дерева, см 12
Макс. діаметр твердої породи дерева, см 10
Макс. товщина рейок, ламелей, см 6
Довжина шматка на виході, см 18…20
Кількість ножів, шт 6
Макс. оберти на ножах, об/хв 360
Електродвигун/Трактор
Тип двигуна Wiema WM192F-S
Потужність двигуна 13 кВт.
Макс. оберти на валу двигуна, або ВВП трактора, об/хв 3600
Напруга живлення, або марка палива Бензин А-92
Гарантія
Гарантійний термін 3 роки