ru

Причіпний обприскувач Metris 4000 KUHN


Обприскувач KUHN METRIS - високотехнологічний, високопродуктивний обприскувач, що дає змогу якісно та у стислі терміни проводити обробку рослин.

Технічні характеристики METRIS 4000
Штанга алюмінієва TR4
Ширина штанги, м 28
Номінальний / фактичний об'єм
бака, л
4100 / 4380
Бак для промивання, л 450
Тип насоса Відцентровий РС 700
Продуктивність насоса, л/хв. 700
Пуско-наладка MANUSET або DILUSET+ або e-SET
Підвіска 4-кратна (дишло, вісь, паралелограм і штанга)
Підвіска штанги Еквілібра (шатунно-маятникового типу з індивідуальним захистом від биття ліворуч/праворуч)
Міксер 35 л
Фільтрація Чотирикратна
Довжина зчіпна скоба-ось, м 4
Ширина колії, м Регульована 1,8-2,25
Транспортна ширина/висота, м 2,55 / 4,00
Вага, кг 3460
Необхідна потужність трактора, к.с. 120
Паралелограм для налаштування висоти штанги амортизується азотними акумуляторами. Паралелограмна конструкція дає змогу уникнути жорсткого кріплення штанг у транспортному положенні, забезпечуючи їхню підвіску. Збільшується термін служби.
Підвіска шатунно-маятникового типу ЕКВІЛІБРА забезпечить відмінну амортизацію штанг обприскувача в кожному з трьох вимірів. Завдяки підвісці, штанга копіює рельєф ґрунту за будь-яких робочих умов.
Корозійно стійка і легка штанга з алюмінію - легка в стабілізації і довговічна. Штанга виготовлена з круглого профілю для високої міцності та повного захисту форсунок.
Контроль REB3 - ведення контролю і підтримка заданої норми виливу, висоти штанги, GPS управління секціями, складання-розкладання штанги.
Вісь із підвіскою на сайлентблоках із поліуретану Strathane захищає обприскувач від будь-яких нерівностей, як під час роботи, так і під час руху дорогою.
Слідкуюча вісь на обприскувачі METRIS за допомогою датчиків здійснює точне копіювання сліду трактора колесами обприскувача, зменшуючи втоптування рослин на розворотних смугах.