Політика конфіденційності компанії

 

ТОВ «Техноторг» (далі — Техноторг) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів компанії в рамках надання послуг.

Техноторг гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів послуг та покупців товарів (далі – Користувачі), у т.ч. при використанні офіційного сайту Техноторг, мобільних застосунків, чатів клієнтського сервісу, сторінок компанії у месенджерах та соціальних мережах.

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках функціонування Техноторг.

Співпрацюючи з компанією Техноторг (мається на увазі придбання товарів та користування послугами), Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

 

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований. Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє Техноторг, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при співпраці з компанією (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати товарів та послуг; номери та історію замовлень тощо. Інформація отримується при контактах Користувача з компанією, у т.ч. за допомогою сайту Техноторг, мобільних застосунків, реклами у соціальних мережах тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Техноторгом зобов’язань щодо товарів та послуг.

Предмет політики конфіденційності

Дана Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення персональних даних, які Користувач надає по різноманітним запитам Адміністрації сайту (наприклад, при реєстрації на сайті, оформленні замовлення, підписки на повідомлення тощо).

Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення спеціальних форм на Сайті і зазвичай включають в себе наступну інформацію:

  • прізвище, ім'я, по батькові Користувача;
  • контактний телефон Користувача;
  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • місце проживання Користувача та інші дані.

Адміністрація сайту також докладає зусиль щодо захисту Персональних даних, які автоматично передаються в процесі відвідування сторінок сайту:

  • IP адреса;
  • інформація про браузер (чи іншої програми, яка здійснює доступ до сайту);
  • час доступу;
  • відвіданих адрес сторінок;
  • реферер (адреса попередньої сторінки) і т.п.

Будь-яка інша персональна інформація не обговорені вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т.д.) не підлягає навмисному розголошенню

 

Цілі збору персональної інформації користувача

Обробка Техноторг персональних даних Користувача здійснюватиметься з метою реалізації відносин у сфері господарської діяльності.

Компанія Техноторг може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків (наприклад операторам поштового зв’язку, перевізникам, кур’єрським службам тощо).

 

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах компанії Техноторг.

 

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

 

Безпека

На веб-ресурсах Техноторг вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

Техноторг не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Техноторг, охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

 

Згода Користувача

Відповідно до Закону  Користувач надає Техноторг свою згоду на обробку його персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних клієнтів суб’єкта господарювання з метою реалізації відносин у сфері господарської діяльності.

 

Додаткова інформація

Техноторг залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту hotline@technotorg.com

.