ru

Новинка від KUHN - сівалка KOSMA

Компанія «Техноторг» вже активно готується до сезону 2021 року і спільно з «КУН-Україна» готує низку новинок для українських аграріїв. Одна з таких новинок - пневматична сівалка точного висіву KUHN KOSMA.

Ця сівалка має низку переваг, які неодмінно оцінять на полях України:

  • Невелику вагу
  • Невисокі вимоги до потужності трактора
  • Місткі бункери для насіння та добрив
  • Дисковий сошник

 

Чим унікальна ця новинка?

Бувають ситуації, коли анкерний сошник не дає бажаного результату з розкладки насіння через особливості ґрунту, ландшафт чи велику кількість пожнивних решток на полях. При цьому обрати дискову сівалку типу Maxima в господарстві не можуть, бо наявний тракторний парк не має достатньо потужності.

Якраз для таких випадків ідеальною стане нова сівалка від KUHN - KOSMA. Ця легка сівалка показує високу продуктивність, рівномірну закладку насіння та якісну роботу в різних умовах.

 

Вражаюча легкість

Маса висівної секції машини становить 95 кг, що на 25 кг менше, ніж у сівалок MAXIMA. У поєднанні з компактною конструкцією шасі це дозволяє знизити зусилля для підйому машини, що потребує в середньому на 30% менше потужності трактора, порівняно з іншими 8-рядними сівалками.

Крім того, використання трактора меншої потужності дасть змогу зекономити на паливі та зменшити ущільнення ґрунту під час посівних робіт.

 

Універсальність

KUHN KOSMA підходить для роботи за мінімальною технологією обробітку ґрунту завдяки своїй висівній секції, що легко адаптується та дає додаткове навантаження 12,5 або 25 кг, що забезпечує хороше проникнення та стабільну розкладку насіння.

Сівалка KOSMA використовує ті самі рішення для висівної системи, що й у моделі MAXIMA 3, включаючи два копіювальні колеса, які забезпечують стабільну роботу висівної секції і відповідну глибину висіву.

 

Кому підійде?

Сівалка призначена для господарств із площею просапних культур від 100 до 500 га і розрахована для висівання на швидкостях від 4 до 8 км/год.

Компанія "Техноторг" постачає в Україну KUHN KOSMA у двох модифікаціях:

- причіпна KOSMA select TM8R

- навісна KOSMA select M8R

Фахівці компанії впевнені, що ця новинка від KUHN сподобається українським аграріям завдяки співвідношенню ціни, якості та продуктивності. А міцність і надійність сівалок KUHN відомі в Україні й окремого підтвердження не потребують.

Купити новинку можна в мережі Техноторг.

Звертайтеся до менеджерів у регіонах або за телефонами 067 515 67 75, 066 369 59 21

.