ru

Італійська компанія Sfoggia провела навчання персоналу "Техноторг"

У суботу, 29 січня на базі центрального офісу компанії "Техноторг" представники італійського бренду Sfoggia провели навчання для менеджерів з продажу. До Миколаєва з'їхалися представники компанії з 22 регіонів України.

Італійську сторону представляли менеджер з експорту техніки до країн Східної Європи Ірина Карпенко та продукт-менеджер Джуліано Різзато. Навчальний день складався з теоретичної та практичної частин: присутні змогли познайомитися з технікою Sfoggia, її конструктивними особливостями та перевагами. Зокрема, йшлося про сівалки точного висіву Sigma 5 і Gamma Plus, а також про просапний культиватор Thema 8.

Sigma 5 - пневматична сівалка для просапних культур із дисковими сошниками, яку вирізняє: міцність конструкції, якісні матеріали, зручність експлуатації та точне дозування норми висіву навіть за швидкості 10-12 км на годину.

Gamma Plus- сівалка для просапних культур вакуумного типу з анкерними сошниками. Сівалки даної серії мають особливу конструкцію, що забезпечує високий рівень точності висіву насіння та гарантує довгий термін служби агрегату.

Thema 8 - просапний культиватор, призначений для обробки міжрядь рослин висотою до одного метра, з одночасним внесенням мінеральних добрив. Культиватор вирізняється міцною конструкцією, яка дозволяє працювати на будь-яких типах ґрунтів.

По завершенню навчання італійські партнери відзначили високу активність менеджерів компанії "Техноторг" і висловили сподівання на поглиблення партнерства задля забезпечення українських аграріїв якісним продуктом.

italiiska-kompaniia-sfoggia-provela-navchannia-personalu-tekhnotorg-42-1
italiiska-kompaniia-sfoggia-provela-navchannia-personalu-tekhnotorg-42-2
italiiska-kompaniia-sfoggia-provela-navchannia-personalu-tekhnotorg-42-3