ru

Компанія New Holland Agriculture завоювала чотири нагороди ASABE за інновації

Американське товариство сільськогосподарських і біологічних інженерів (ASABE) включило чотири розробки New Holland до топ-50 інноваційних рішень для агробізнесу в 2016 році.

Нагороди отримали:

  • Система IntelliBale™ для роботи трактора з прес-підбирачем, що автоматизує функції керування трактором і пакетування, знижуючи стомлюваність оператора та витрати палива. Дозволяє контролювати процеси обмотки, виштовхування тюка, закриття кришки багажника.
  • Система SmartTrax ™ з Flex Technology – це поєднання шин і гусеничних треків в одній машині. Завдяки такому рішенню трактор або комбайн отримує всі переваги колісного ходу в сукупності з відмінними характеристиками копіювання рельєфу та тяги, типовими для гусеничних версій.
  • Система Everest для комбайнів New Holland CX/CR - автономний комплект, що адаптує стандартний комбайн для роботи в горбистих умовах, забезпечуючи при цьому всі переваги базової моделі: комфорт оператора та потужність під час збирання врожаю.
  • Функція Enhanced гальмівної системи серії тракторів T7 Heavy Duty, що призначена для зниження навантаження на трактор і забезпечення безпечнішого та ефективнішого гальмування.

Як зазначають у компанії New Holland, кожна з цих інновацій розроблена для забезпечення ефективності, підвищення продуктивності праці сільського господарства, та допомагає фермерам досягати найкращих результатів.

.

Довідка: ASABE - міжнародна науково-освітня організація, що займається просуванням технічних новинок, які можуть бути застосовані до сільськогосподарської, харчової та біологічної промисловості.

.
kompaniia-new-holland-agriculture-zavoevala-chetyre-nagrady-asabe-za-innovatsii-40-1
kompaniia-new-holland-agriculture-zavoevala-chetyre-nagrady-asabe-za-innovatsii-40-2
kompaniia-new-holland-agriculture-zavoevala-chetyre-nagrady-asabe-za-innovatsii-40-3
kompaniia-new-holland-agriculture-zavoevala-chetyre-nagrady-asabe-za-innovatsii-40-4